Over ons.

Linda, Wiepkje en Yvonne zijn drie ondernemende professionals die elkaar hebben gevonden in de manier van werken en leven, avontuurlijk zoals een Bandit.  Alle drie ruime ervaring in diverse opdrachten in ‘Business AND IT’ bij de (semi) overheid.

Op een terras in de zon, onder het genot van een biertje, kwamen we tot de conclusie dat er meer zijn zoals wij, en dat we met de ‘Bandit mentaliteit’ mooie verbeteringen kunnen realiseren bij de overheid.

Kortom wat wij met z’n drieën doen, willen we delen met meer Bandits. Wat doen wij dan? We zijn elkaars backup bij  klussen, we wisselen slimme aanpakken uit, bedenken creatieve oplossingen, maken een fietstocht door Groningen en borrelen op de vrijdagmiddag in Heerenveen, Groningen of Zwolle.

Alle drie zijn we anders dan de ‘standaard consultant in pak’.  Wij houden van actie en doen. We zijn nuchter en onszelf, “What you see is what you get”.

Onze droom is dat Bandit uitgroeit tot een mooie organisatie en netwerk van Bandits waarmee we verschil maken. Een community waar avontuurlijke professionals graag bij willen horen en zich met trots een Bandit noemen.  Overheden of zorginstellingen die om een Bandit vragen omdat ze weten dat ze daarmee iemand in huis halen die hen helpt in de IT uitdagingen, iemand die snapt wat de mensen nodig hebben en wat de organisatie wil bereiken. Dé Bandit maakt het verschil.